Acasa Renault Renault recheama 450 de masini Symbol din Romania din cauza unor posibile probleme la coloana de directie

Renault recheama 450 de masini Symbol din Romania din cauza unor posibile probleme la coloana de directie

de Adrian Mitrea

Renault Symbol (sursa - Renault)

Renault a demarat o campanie de rechemare in service pentru 450 de masini Renault Symbol comercializate in Romania, din cauza unor posibile probleme la coloana de directie. Concret, exista posibilitatea ca, la masinile vizate de recall, sa se desprinsa suruburile de fixare a coloanei de directie, potrivit constructorului auto francez.

La fel ca in cazul oricarei actiuni de rechemare in service, costurile pentru repararea masinilor sunt suportate de fabricant.

Timpul necesar pentru actiunile corective este de 25 de minute daca nu este necesara demontarea plansei de bord sau de 54 de minute in caz contrar.

Renault se afla la prima actiune de rechemare in service din acest an, iar anul trecut a facut un recall pentru Scenic II si unul pentru Laguna III.

Alte marci care au rechemat in service masini din Romania sunt Mazda (Mazda3 si Mazda5, posibile probleme cu pompa de benzina), Fiat (Grande Punto, posibile defectiuni la ABS/500, posibile probleme la motor), Chevrolet (Cruze, posibile probleme cu centurile de siguranta), Nissan (Navara, probleme la jante) si Hummer, Corvette si Cadillac – pentru probleme diverse.

Lasa un comentariu