Acasa Honda Distributia motocicletelor Honda in tara a trecut de la AutoItalia, la Honda Trading Romania

Distributia motocicletelor Honda in tara a trecut de la AutoItalia, la Honda Trading Romania

de Vlad Barza

Showroom Honda (sursa - Honda)

Honda Trading Romania, distribuitor oficial pentru automobilele marcii nipone in tara, a anuntat ca devine distribuitor si pentru motocicletele marcii, primul showroom fiind deschis in Bucuresti la dealerul Carpati Motors. Pana acum, motocicletele Honda au fost vandute in tara prin intermediul AutoItalia care insa pusese in asteptare activitatile legate de motocicletele Honda si marcile SsangYong si Segway.

Activitatea de distributie a inceput odata cu deschiderea primului showroom oficial de reprezentare in Bucuresti. Honda Trading multumeste fostului distribuitor, AutoItalia, pentru activitatea sa de promovare a acestor produse pe piata interna si pentru sprijinul oferit clientilor.

Aceasta prima reprezentanta are si service pentru a acoperi nevoile detinatorilor de motociclete Honda, in acest an nu vor fi deschise alte showroom-uri, insa la anul este posibi, in functie de situatia din piata.

Gama prezenta in showroom include modele precum Honda VFR 1200 F, prima motociclatea din lume dotata cu cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj, dar si modele precum CBR600F si CBR250R, dar si cunoscutul CBR1000RR, impreuna cu 600RR.

Primul dealer oficial agreat de noul distribuitor este Carpati Motors, iar noul showroom este situat in zona de nord a capitalei, pe Bulevardul Expozitiei, Nr.2.

Motocicletele Honda au fost aduse in tara pana acum de importatorul AutoItalia care preciza in luna mai, prin vocea directorului executiv interimar Ori Lahav., ca activitatile Honda Motorcycles erau puse la „conservare”, in asteptarea unor vremuri mai bune.

Lasa un comentariu