Acasa Media 0-100.ro are o aplicatie dedicata, devenind astfel prima publicatie auto din Romania disponibila in App Store

0-100.ro are o aplicatie dedicata, devenind astfel prima publicatie auto din Romania disponibila in App Store

de Adrian Mitrea

0-100.ro in App Store (sursa - 0-100.ro)

Revista auto online 0-100.ro, partener HotNews.ro, are incepand cu luna iulie o aplicatie dedicata in App Store, devenind astfel prima publicatie auto din Romania disponibila in magazinul cu aplicatii al Apple. Prin intermediul ei cititorii pot urmari direct pe terminalele Apple teste cu cele mai noi masini, analize si cele mai relevante stiri din industria auto locala si internationala.

Din luna mai, 0-100.ro este partener HotNews.ro. Redactiile celor doua publicatii colaboreaza pentru a furniza articole de presa auto – analize, stiri la zi si teste cu masini – unice in presa auto romaneasca.

0-100.ro este singura revista auto online romaneasca ce realizeaza teste cu masini la o calitate similara celei intalnite in emisiunile TV de profil. Toate testele includ clipuri HD (High Definition) si sunt grupate in sectiunea In garajul nostru. Pe langa acest tip de continut, 0-100.ro publica relatari si clipuri HD de la evenimentele de lansare a masinlor, precum si stiri, analize si alte tipuri de articole.

Acum toate acestea pot fi urmarite mult mai usor prin intermediul aplicatiei 0-100.ro din App Store. Desi nu exista cifre oficiale despre cate terminale Apple iPhone si Apple iPad exista in uz in Romania, date neoficiale indica faptul ca ar fi vorba despre peste 400.000 de unitati, sistemul de operare Apple avand o cota de piata de circa 25% – un nivel apropiat de sistemul de operare Android.

Pentru a veni si in intampinarea cititorilor care utilizeaza terminale cu sistem de operare Android, pana la sfarsitul acestui an va exista o aplicatie 0-100.ro si in Android Market.

Pentru realizarea aplicatiei 0-100.ro, Newpress Online Media SRL, proprietarul revistei auto online 0-100.ro, a ales platforma Appscend, ce ofera publisherilor o solutie rapida si eficienta pentru distribuirea continutului digital prin intermediul dispozitivelor mobile.

Aplicatia 0-100.ro poate fi descarcata de aici sau utilizand direct terminalele Apple.

Lasa un comentariu