Acasa Industrie Masinile SsangYong sunt aduse in Romania de un nou importator: New Kopel

Masinile SsangYong sunt aduse in Romania de un nou importator: New Kopel

de Vlad Barza

SsangYong Korando (sursa - SsangYong)

Din ultimul trimestru al anului masinile marcii coreene ssangYong sunt aduse in tara de un nou importator, New Kopel Group care isi propune sa le vanda prin intermediul a zece dealeri. SsangYong a fost aproape de lichidare, insa a fost salvata dupa ce a fost preluata de indienii de la Mahindra & Mahindra. Masinile marcii au fost aduse in tara de AutoItalia care insa inghetase activitatile legate de marca si inchisese punctele de vanzare.

„Credem in viitorul SsangYong si intentionam sa valorificam din plin potentialul brandului care va creste in special datorita faptului ca SYMC a devenit membru al Mahindra & Mahindra Group, ceea ce inseamna investitii in noi tehnologii si modele noi, cu un design atragator”, a declarat Dudy Perry, directorul general executiv (CEO) al New Kopel Group, intr-un comunicat de presa.

Publicul tinta al automobilelor SsangYong este reprezentat, nu doar de persoane private, dar si de firmele de securitate, cele care ofera servicii industriei petroliere si multe altele.

In 2011, va fi disponibil pentru achizitie noul model Korando C200, un SUV aflat la a patra generatie, iar incepand cu luna ianuarie 2012, acestuia i se va adauga noul Action Sport, un Sport Utility Truck. Pentru inceput, automobilele SsangYong vor fi expuse in showroom-ul din Bucuresti, la sediul Union Motors din Otopeni.

Intentionam ca in primul an sa ne extindem reteaua de distributie cu 10 noi dealership-uri ce vor comercializa modelele Ssangyong”, a mai spus Dudy Perry.

In 2009 s-au inmatriculat in tara 97 de masini noi SsangYong, iar anul trecut doar 9 unitati. Pe soselele tarii circula cam 1.500 de masini ale marcii coreene.

New Kopel Group a raportat pentru 2010 o cifra de afaceri de 25 milioane euro, in crestere cu 78% fata de anul 2009. Pentru anul 2011 grupul estimeaza o cifra de afaceri ce va depasi 30 milioane euro.

Lasa un comentariu