Acasa Revista Presei Revista presei, 30 iun: Accelereaza lucrarile la autostrada Arad-Timisoara. Politist beat in masina de Politie

Revista presei, 30 iun: Accelereaza lucrarile la autostrada Arad-Timisoara. Politist beat in masina de Politie

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Cel mai scump loc de parcare din Anglia se afla intr-un garaj subteran, masoara 26 de metri patrati si este amplasat vizavi de celebrul magazin harrods. Pretul sau este insa unul exorbitant, scrie Automarket.ro.

Ritmul lucrarilor s-a intensificat, constructorii estimand ca in sase luni vor finaliza tronsonul Arad-Timisoara, scrie capital.ro.

45 de piloti se vor intrece, pe cei 119,6 kilometri de probe speciale, in Raliul Sibiului, primul raliu mixt, cu speciale pe macadam si asfalt, din Romania. Traseul editiei din 2011 a fost verificat si de Jean Francois Lienere, responsabilul competitii clienti al echipei Citroen Racing, informeaza promotor.ro.

Audi va lansa in 2012 noul Q3 S, versiunea sport a crossoverului Q3. Noul model va beneficia de 296 cai putere, potrivit voom.ro.

BMW Seria 6 Cabrio si Vision EfficientDynamics, vedete in trailer-ul celui de-al patrulea film Mission Impossibible, scrie garajul.ro.

Comandantul politiei din Dej a fost prins beat la volanul masinii de serviciu. Politistii l-au oprit dupa ce mai multi tineri au anuntat ca o masina a politiei merge din bordura in bordura. Odata tras pe dreapta, comandantul a refuzat sa sufle in etilotest. intr-un final, acesta a recunoscut ca a baut, informeaza antena3.ro.

Lasa un comentariu