Acasa Revista Presei Revista presei, 16 iun: Volan tactil. Nou motor de baza pentru Alfa Romeo Giulietta

Revista presei, 16 iun: Volan tactil. Nou motor de baza pentru Alfa Romeo Giulietta

de Adrian Mitrea

Revista Presei
Revista Presei

Patru ex manageri Rompetrol si au propus sa creeze un nou jucator pe piata comertului cu combustibili din Romania. Au inceput sa impanzeasca tara cu ­mini benzinarii automate, vor sa construiasca o fabrica de biocombustibili la Braila si sa amenajeze un chei pentru a putea transporta carburanti pe Dunare. Trei din bucatile unui puzzle care isi propune sa atinga rapidvanzari de sute de milioane de euro pe an, scrie money.ro.

Dupa ce displayurile tactile s-au raspandit foarte rapid in echiparile multor modele, iata ca un grup de cercetatori germani lucreaza la o noua inventie: volanul touch-screen, relateaza promotor.ro.

Alfa Romeo se pregateste sa introduca in gama modelului Giulietta un nou motor pe benzina, un entry-level turbo de 105 cai putere si 206 Nm, potrivit Automarket.ro.

Ferrari a anuntat cei sapte finalisti ai concursului mondial de design pe care marca italiana il organizeaza, scrie voom.ro.

Metrorex, operatorul retelei de metrou din Bucuresti, va incepe joi probele tehnologice de sistem pentru punerea in functiune a statiilor Jiului si Parc Bazilescu de pe magistrala 4, a anuntat Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI), informeaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre