Acasa Revista Presei Revista presei, 15 iun: BMW e cel mai bun pe Facebook. Bruxelles, cel mai congestionat oras european

Revista presei, 15 iun: BMW e cel mai bun pe Facebook. Bruxelles, cel mai congestionat oras european

de Adrian Mitrea

Revista Presei

BMW a obtinut locul intai in prima editie L2 Prestige 100® Facebook IQ, un nou indice care masoara performantele a 100 de marci de top din domeniile auto, beauty, fashion, ceasuri & bijuterii si alcool & sampanie pe platforma cu cea mai rapida crestere din lume – Facebook. BMW detine si intretine 54 de pagini Facebook diferite, care apartin diferitelor regiuni geografice, segmente de business si produse, fiecare dintre acestea fiind evaluata in cadrul studiului, scrie masini.ro.

Proprietarii de autovehicule care au platit taxa de poluare in acest an vor primi inapoi 20-30% din valoarea acesteia, dupa ce Guvernul va adopta modificari ale modului de plata a taxei, modificari ce includ si reducerea taxei, a anuntat, marti, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, citat de money.ro.

Premiera istorica pentru polonezi, care intra in Olimpul masinilor exotice gratie micii firme Arrinera Automotive, care a reusit sa construiasca modelul Venocara, in ciuda reticentelor multora, potrivit promotor.ro.

Intr-un studiu intocmit anual, TomTom anunta ca Bruxelles este cel mai congestionat oras european, iar Marea Britanie tara cu cele mai multe probleme legate de traficul urban, scrie Automarket.ro.

Lasa un comentariu