Acasa Land Rover Cel mai mic Range Rover construit vreodata, Evoque, are preturi cuprinse intre 35.824 si 53.816 euro in Romania, inclusiv TVA

Cel mai mic Range Rover construit vreodata, Evoque, are preturi cuprinse intre 35.824 si 53.816 euro in Romania, inclusiv TVA

de Adrian Mitrea

Land Rover Evoque (sursa - Land Rover)

Cel mai mic Range Rover construit vreodata si cel mai accesibil model al marcii din oferta curenta, Evoque, este disponibil in Romania cu trei versiuni de motorizare diesel si una pe benzina, cu tractiune 4×4 sau doar pe rotile din fata, si are preturi cuprinse 35.824 si 53.816 euro, inclusiv TVA, a anuntat importatorul marcii britanice pe plan local, Premium Auto. Masina poate avea o caroserie cu cinci usi sau una cu trei usi, iar primele livrari catre clienti vor fi facute in a doua parte a anului.

Evoque pastreaza foarte fidel liniile conceptului LRX din care se trage si este cel mai tineresc automobil fabricat vreodata de producatorul britanic de autovehicule 4×4. Numele masinii vine de la colaborarea stransa dintre Land Rover si revista Vogue.

click aici pentru galeria foto

Evoque este disponibil in Romania cu trei motorizari diesel si una pe benzina, iar tractiunea poate fi 4×4 sau 4×2 (pentru prima data in istoria marcii un automobil are tractiune pe doua dintre cele patru roti):

Motorina

  • 2,2 litri turbo (2.2 eD4), 150 Cai Putere, emisii de dioxid de carbon pe kilometru sub 130 de grame
  • 2,2 litri turbo (2.2 TD4), 150 Cai Putere
  • 2,2 litri turbo (2.2 TD4), 190 Cai Putere

Benzina

  • 2 litri, turbo (2.0 Si4), 240 Cai Putere

Preturi Range Rover Evoque (sursa - landrover.ro)In functie de motorizare, Range Rover Evoque poate fi echipat cu o transmisie manuala cu sase trepte sau cu una automata, tot cu sase trepte. Lista cu detalii si preturi pentru Evoque poate fi accesata aici.

La capitolul tehnologii avansate, versiunile de top ale lui Evoque vin cu un sistem avansat de suspensie, prin tehnologiile MagneRide si Land Rover Terrain Response. La interior, variantele scumpe dispun de un afisaj de 8 inch sensibil la atingere (touchscreen), cu dual-view (soferul poate vedea ceva, iar pasagerul altceva, simultan, pe intreaga suprafata a aceluiasi monitor, in functie de unghiul din care este privit).

De asemenea, Evoque mai dispune de un sistem de parcare laterala automat, de monitorizarea unghiurilor moarte, si vedere de jur imprejurul masinii utilizand cinci camere video.

La dezvaluirea lui Evoque, Land Rover a anuntat ca va lucra cu Victoria Beckham, celebra creatoare de moda si sotie a la fel de celebrului fotbalist David Beckham.

Land Rover transforma familia de modele Range Rover in marca de sine statatoare, incepand cu acest an, iar primul automobil care marcheaza aceasta schimbare este Evoque.

Familia de modele Range Rover avea oricum o individualitate puternica in cadrul marcii Land Rover, iar diversificarea gamei prin lansarea celui mai mic si mai economic automobil produs vreodata de Land Rover, Evoque, face posibila transformarea unei linii de modele in marca.

Lasa un comentariu