Acasa Foto FOTO: Primele date oficiale despre noul Mercedes Clasa M vin din SUA. Europenii vad masina in toamna, cand ajunge si in Romania

FOTO: Primele date oficiale despre noul Mercedes Clasa M vin din SUA. Europenii vad masina in toamna, cand ajunge si in Romania

de Adrian Mitrea

Noul Mercedes-Benz Clasa M (sursa - Daimler)

La doar o zi dupa ce primele fotografii cu noua generatie Mercedes-Benz Clasa M s-au raspandit pe internet, pe cale neoficiala, constructorul auto german a publicat o galerie foto completa cu masina si primele informatii pentru piata americana. Europenii vor vedea masina in carne si oase in toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt (13-25 septembrie), dupa care va ajunge si in Romania.

Aceasta a treia generatie a SUV-ului Clasa M va fi disponibil pentru inceput cu trei motorizari (cu numele de cod ML250, ML350 Bluetec si ML350 BlueEfficiency), iar ulterior va putea fi comandata si o varianta hibrida, precum si o versiune de performanta, AMG. Toate versiunile SUV-ului M au tractiune 4×4 4Matic.

click aici pentru galeria foto

Potrivit unor declaratii mai vechi ale oficialilor Mercedes-Benz Romania, noua generatie a SUV-ului Mercedes ar trebui sa ajunga pe piata din Romania in noiembrie. Tot atunci ar urma sa fie lansata si noua generatie a modelului Clasa B.

Prima generatie a Clasa M a fost lansata in 1997 si s-a aflat pe piata pana in 2005, iar a doua a inceput sa fie comercializata in 2005 si va sta pe piata, probabil, pana la sfarsitul acestui an.

Interior noul Mercedes-Benz Clasa M (sursa - Daimler)

Lasa un comentariu