Acasa Revista Presei Revista presei, 30 mai: Romania risca sanctiuni pentru taxa auto. 150 de puncte de reincarcare pentru electrice in Londra

Revista presei, 30 mai: Romania risca sanctiuni pentru taxa auto. 150 de puncte de reincarcare pentru electrice in Londra

de Adrian Mitrea

Revista Presei
Revista Presei

Romania risca sanctiuni financiare din partea Uniunii Europene, in urma declansarii unei posibile proceduri de infringement, si numeroase alte procese cu proprietarii de masini, inclusiv cu cei care au pierdut initial in instanta, daca nu modifica urgent taxa auto si nu restituie din sumele platite, informeaza MEDIAFAX.

Tara care a inventat productia de serie in domeniul auto este, de departe, cel mai mare cumparator de masini fabricate peste hotare. Potrivit datelor Centrului de Comert International, in 2010 Statele Unite au importat peste 5,7 milioane de autoturisme, scrie capital.ro.

Productia de autovehicule a Japoniei a inregistrat un declin puternic in luna aprilie, producatorii confruntandu-se in continuare cu un deficit de componente, potrivit BBC News, informatie preluata de Ziarul Financiar.

Seful departamentului european al diviziei sportive Mugen, Colin Whittamore, a declarat in cursul unui interviu ca in curand ar putea fi lansata o versiune Mugen pentru Honda Jazz, potrivit masini.ro.

Primarul Londrei a lansat programul Source London, prin intermediul caruia, in capitala Angliei se vor introduce 150 de puncte de reincarcare destinate masinilor electrice, scrie Automarket.ro.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica-ma despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments