Acasa Honda Autoklass, companie cunoscuta pentru distributia masinilor Mercedes, isi aduaga si Honda in portofoliu

Autoklass, companie cunoscuta pentru distributia masinilor Mercedes, isi aduaga si Honda in portofoliu

de Vlad Barza

Honda CR-Z (sursa - 0-100.ro)

Honda Trading Romania a anuntat ca din aceasta luna masinile marcii vor fi vandute si prin intermediul dealer-ului Autoklass, cunoscut pentru vanzarea de masini Mercedes si Chrysler. Dealerii Autoklass din Constanta, Ploiesti si Sibiu vor vinde masini Honda, activitatile fiind operationale din iunie. Autoklass are in tara sapte centre de vanzari.

Astfel, prin parteneriatul recent semnat, orasele Constanta, Ploiesti si Sibiu vor primi noi centre integrate de vanzare si service, operate de sucursalele locale  ale grupului Autoklass. Dealerii vor adapta facilitatile existente pentru a vinde si masinile marcii nipone.

Prima lansare oficiala a unui centru Honda operat de un dealer Autoklass va avea loc la Constanta, in data de  19 mai. Succesiv, orasele Ploiesti si Sibiu vor deschide noi centre  la sfarsitul lunii Mai, respectiv inceputul lunii Iunie.

Autoklass vinde la Sibiu si Contsanta masini ale marcilor Mercedes, Chrysler, Jeeo si Dodge, iar la Ploiesti, doar Mercedes. Centrul din Sibiu face servisare si pentru masini Volkswagen si Ford.

In acest moment Grup Autoklass detine o retea de sapte centre autorizate de vanzari si service in  Bucuresti  (3 centre), Constanta, Sibiu, Ploiesti si Timisoara, totodata facand parte din Grupul Romstal

In Romania s-au inmatriculat 1.107 masini Honda noi in 2009 si 801 anul trecut.

Lasa un comentariu