Acasa Aston Martin Seful Aston Martin isi scoate la licitatie masina de serviciu pentru a ajuta victimele calamitatilor din Japonia

Seful Aston Martin isi scoate la licitatie masina de serviciu pentru a ajuta victimele calamitatilor din Japonia

de Radu Preda

Aston Martin Rapide (sursa - 0-100.ro)

Directorul executiv al constructorului britanic de masini de lux Aston Martin, Ulrich Bez, scoate la licitatie masina pe care o folosea zilnic la serviciu si pentru diverse evenimente, o limuzina Aston Martin Rapide, in incercarea de a strange fonduri pentru victimele calamitatilor din Japonia.

Masina, cu o valoare de catalog de circa 220.000 euro, va fi vanduta la licitatia anuala Bonhmas de la Newport Pagnell, Marea Britanie, ce va avea loc pe 21 mai. Bonhams nu va percepe comision. Limuzina Aston Martin Rapide are sub capota un motor de 6 litri ce dezvolta 476 Cai Putere si care poate trimite masina pana la 100 km/h in 5,2 secunde.

Autoturismul are seria de sasiu F00039, este fabricat in 2009, si are volanul pe partea dreapta. Masina are culoarea albastru Concours, piele neagra si cusaturi gri. La interior modelul mai prezinta si elemente din furnir de nuc.

Si alte marci au facut donatii pentru a ajuta la recladirea Japoniei, tara grav afectata de un cutremur de 8,9 grade pe scara Richter produs pe 11 martie si de un altul, de 6,2 grade pe Richter, produs pe 14 martie.

Lasa un comentariu