Acasa Chevrolet Noul Chevrolet Aveo va fi lansat in Romania in iunie, iar Cruze hatchback in septembrie

Noul Chevrolet Aveo va fi lansat in Romania in iunie, iar Cruze hatchback in septembrie

de Adrian Mitrea

Noul Chevrolet Aveo sedan (sursa - 0-100.ro)

Chevrolet va lansa in Romania noua generatie a modelului de clasa mica Aveo in iunie-iulie, iar versiunea hatchback a lui Cruze va incepe sa fie comercializata din septembrie, a declarat pentru 0-100.ro directorul Chevrolet in Romania, Catalin Manta. El a adaugat ca ajutoarele acordate de stat pentru masini electrice sunt binevenite, dar ca asta nu va determina compania sa aduca mai repede modelul Volt pe piata locala.

Potrivit lui Manta, la sfarsitul lunii iunie va fi lansata versiunea de caroserie hatchback a noului Aveo, iar la inceputul lunii iulie va veni sedanul.

click aici pentru galeria foto cu Aveo sedan

Mitshishi si Citroen au inceput deja sa comercializeze masini electrice, modelele i-MiEV, respectiv C-Zero, iar Renault a venit cu o caravana de masini electrice in Bucuresti. Chevrolet are in portofoliu masina electrica cu generator pe benzina Volt, dar seful pe Romania spune ca aceste miscari ale concurentei sunt mai mult pentru promovare si ca mai asteapta inainte sa aduca masina in tara.

Catalin Manta (sursa - 0-100.ro)Intrebat daca nu cumva Chevrolet pierde trenul prin aceasta strategie, Manta a spus: „Concurenta poate sa-si creeze un avantaj, dar cred ca deocamdata acestea sunt doar promovari. Cred ca trebuie sa treaca ceva timp ca lumea sa inteleaga acest lucru. Cred ca lumea este inca obisnuita cu motoarele pe combustie (…)”.

Oficialul Chevrolet a explicat ca vinderea de masini electrice nu este inca o oportunitate de afaceri in Romania.

Sprijinul de la stat pentru masini electrice e binevenit, dar nu influenteaza aducerea mai devreme a modelului Volt si asta datorita faptului ca modelul Volt trebuie sa indeplineasca anumite conditii din punctul de vedere al retelei si noi trebui sa pregatim aceasta retea pentru a putea comercializa aceasta masina”, a declarat Manta pentru 0-100.ro, dupa un eveniment organizat marti seara (10 mai 2011) pentru a dona doua automobile Chevrolet Spark organizatiei SOS Satele Copiilor Romania, parte a unui parteneriat mai amplu intre cele doua entitati, la nivel european.

comenteaza si pe gmclub

Chevrolet Aveo 2011 (sursa - Chevrolet)

Lasa un comentariu