Acasa Revista Presei Revista presei, 9 mai: Consiliul Concurentei amana rezultatele anchetei privind pretul carburantilor. Clasa G, la final de cariera

Revista presei, 9 mai: Consiliul Concurentei amana rezultatele anchetei privind pretul carburantilor. Clasa G, la final de cariera

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Rezultatele anchetei initiate de Consiliul Concurentei pe piata carburantilor si eventualele masuri care s-ar impune pentru companiile petroliere vor fi stabilite cel mai probabil abia in semestrul II, pana atunci Guvernul urmand sa aiba mai multe discutii cu Comisia Europeana, afirma surse oficiale citate de MEDIAFAX.

Compania de Drumuri va construi intr-un an o varianta de ocolire de trei km cu peste zece milioane euro, scrie capital.ro.

Final de cariera pentru G Klasse versiunea cu ampatament scurt, titreaza promotor.ro.

Volkswagen si Microsoft au semnat un acord prin care gigantul software va oferi tehnologia necesara dezvoltarii unei noi interfete media mult mai rapida si mai eficienta, relateaza Automarket.ro.

Bernie Ecclestone, seful Formulei 1, a reafirmat ca drepturile comerciale detinute in prezent de compania CVC, al carui director general este britanicul, nu sunt de vanzare in principiu, dar va negocia daca oferta este peste 1,8 miliarde euro, scrie financiarul.ro.

Lasa un comentariu