Acasa Saloane Auto Subaru XV Concept debuteaza la Salonul Auto de la Shanghai

Subaru XV Concept debuteaza la Salonul Auto de la Shanghai

de Adrian Mitrea

 

Subaru XV Concept (sursa - Subaru)

Subaru prezinta la Salonul Auto de la Shanghai (21-28 aprilie) conceptul Subaru XV, o masina care, spune producatorul, imbina caracteristicile unui SUV cu un stil nemaivazut pe vehicule de acest tip.

Subaru are deja in oferta o masina ce poarta indicativul XV, Subaru Impreza XV, care se deosebeste de celelalte modele Impreza prin ornamentele din plastic rezistent la socuri (pietre) montate pe caroserie si prin mici detalii schimbate in interior.

Masina este creata pe aceeasi filosofie ca versiunea cross a modelului Golf – automobile care nu prind prea bine la publicul din Romania, dar care se bucura de mare atentie in Brazilia si Argentina.

Subaru XV Concept este prezentat pentru a rafina ideea de XV, Subaru aratandu-si clar intentiile de a juca un rol serios in categoria crossover-elor.

Conceptul are 4.450 mm lungime, 1.800 mm latime, 1.620 mm inaltime si un ampatament 2.635 mm. Sub capota se afla un propulsor pe benzina de 2 litri, cuplat la o transmisie cu variatie continua (CVT), denumita Lineartronic.

Subaru XV Concept (sursa - Subaru)

Lasa un comentariu