Acasa Revista Presei Revista presei, 15 apr: Casa si Peugeot RCZ cadou in Romania. Trei drumuri inchise din pricina zapezii

Revista presei, 15 apr: Casa si Peugeot RCZ cadou in Romania. Trei drumuri inchise din pricina zapezii

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Chevrolet a inregistrat o evolutie pozitiva in primele trei luni ale anului 2011. Americanii au vandut in Europa 112.835 de masini, in crestere cu 7 procente, scrie Automarket.ro.

Ford recheama in SUA peste un milion de camioanete, pe motiv ca airbag-urile s-ar putea declansa din senin, titreaza HotNews.ro.

Un investitor privat care a cumparat un „pachet” de apartamente in ansamblul rezidential InCity, dezvoltat de turcii de la Anchor Grup, a gasit o formula inedita pentru a vinde cel mai scump apartament din portofoliu. Penthouse-ul care ocupa etajele 15, 16 si 17 din cadrul InCity si care are o suprafata de 266 mp este scos pe piata la pachet cu un Peugeot RCZ, scrie capital.ro.

Iarna la jumatatea lui aprilie: Trei drumuri nationale sunt inchise din cauza zapezii, titreaza MEDIAFAX.

Executivul discuta posibilitatea reducerii accizelor, ca urmare a preocuparilor legate de pretul carburantilor, a declarat joi, intr-o conferinta organizata de Consiliul Investitorilor Straini, ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, informeaza capital.ro.

Lasa un comentariu