Acasa Alfa Romeo Singurul exemplar Alfa Romeo 8C Spider alocat Romaniei, redistribuit unui client din alta tara

Singurul exemplar Alfa Romeo 8C Spider alocat Romaniei, redistribuit unui client din alta tara

de Adrian Mitrea

Alfa Romeo 8C (sursa - Alfa Romeo)

Singurul exemplar Alfa Romeo 8C Spider alocat Romaniei, din totalul celor 500 de unitati pe care producatorul auto italian le-a fabricat, a fost reexportat pentru a fi livrat unui client din alta tara, dupa ce modelul de 220.000 euro a stat circa un an in Romania fara sa-si gaseasca un cumparator.

Romaniei ii fusese alocata masina cu numarul 150 din 500, vopsita in culoarea Rosso Competizione.

Automobilul a stat circa un an in showroom-ul principal al Alfa Romeo din Romeo din Romania, amplasat in complexul City Gate (in Piata Presei Libere, in fata Romexpo) din Bucuresti, dar nu si-a gasit un cumparator.

„Masina a fost redistribuita altei tari, pentru a fi livrata unui client strain. Nu a fost vanduta in Romania”, au declarat pentru 0-100.ro oficialii AutoItalia, importatorul Alfa Romeo pe plan local.

click aici pentru galeria foto

Alfa Romeo 8C Spider este versiunea decapotabila a sportivei Alfa Romeo 8C Competizione si este dedicata colectionarilor. Masina este propulsata de un motor V8 de 4,7 litri, ce dezvolta 450 Cai Putere (CP), si este cuplat la o transmisie automata cu sase trepte. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4,4 secunde.

Alfa Romeo 8C Spider desavarseste trio-ul decapotabilelor italiene spectaculoase, deschis de Giulietta Spider a anilor ’50 si de celebra Duetto condusa de Dustin Hoffman in filmul The Graduate in 1967.

 

Lasa un comentariu