Acasa Revista Presei Revista presei, 11 apr: Carte Ferrari de 275.000 dolari. Un autobuz electric atinge 250 km/h

Revista presei, 11 apr: Carte Ferrari de 275.000 dolari. Un autobuz electric atinge 250 km/h

de Adrian Mitrea

Revista Presei
Revista Presei

Renault va avea de achitat o „nota de plata” usturatoare dupa scandalul de spionaj industrial in care au fost concediati pe nedrept trei directori carora li s-au adus acuzatii false. Cei tre oficiali au primit pana acum despagubiri totale de peste doua milioane euro, insa mai cer alte 9 milioane dupa ce imaginea le-a fost grav prejudiciata, noteaza Le Parisien, informatie preluata de HotNews.ro.

Nici in aceasta vara nu vor fi finalizate lucrarile la Autostrada Soarelui, dar premierul Emil Boc a anuntat ca va fi totusi dat in exploatare un tronson important din autostrada Cernavoda-Constanta, scrie capital.ro.

Pretul barilului de petrol a trecut de 124 de dolari pe bursele externe in conditiile in care tensiunile din lumea araba se acutizeaza. In Romania, Petrom si Rompetrol au deja pe piata benzina la 6 lei pe litru (1,5euro), scrie MEDIAFAX.

Cea mai exclusivista publicatie din toate timpurile, 852 de pagini, doar 20 de exemplare, 275.000 dolari. Este vorba despre editia Enzo Diamante a cartii Ferrari Opus, potrivit money.ro.

Toyota este de departe lider pe piata de modele hibride unde a livrat peste 3 milioane de unitati. Campionul absolut este modelul Prius care a ajuns doar in SUA la 1 milion de unitati, relateaza voom.ro.

Olandezii au creat un „super-autobuz” electric care poate transporta 23 de pasageri si atinge o viteza maxima de 250km/h, relateaza BBC News, informatie preluata de HotNews.ro.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre