Acasa Chevrolet Noul Chevrolet Malibu debuteaza in aprilie si ar putea ajunge si in Europa ca succesor al Epica

Noul Chevrolet Malibu debuteaza in aprilie si ar putea ajunge si in Europa ca succesor al Epica

de Redactia 0-100.ro

Teaser Chevrolet Malibu (sursa - Chevrolet)
Teaser Chevrolet Malibu (sursa - Chevrolet)

A 8-a generatie a sedanului mediu Chevrolet Malibu va fi prezentata in aprilie, iar daca pana acum modelul era rezervat doar anumitor piete, Chevrolet vrea de aceasta data sa comercializeze masina in 100 de tari si in Europa acest automobil are mari sanse sa vina ca succesor simbolic pentru Chevrolet Epica.

Fiindca va fi un automobil global, Chevrolet a gandit un eveniment de lansare pe masura. Noul Chevrolet Malibu va fi lansat simultan la Salonul Auto de la Shanghai si pe pagina de Facebook a Chevrolet. Membrii echipei Chevrolet vor fi disponibili pentru a raspunde la intrebarile publicului in cursul unei sesiuni live de intrebari si raspunsuri ce va urma dupa lansarea online a modelului.

Momentul lansarii online va coincide cu lansarea noului Malibu la Salonul Auto de la Shanghai, pe 19 aprilie. De asemenea, noul Chevrolet Malibu va fi prezentat la Salonul Auto International de la New York, ce va fi deschis pentru public in perioada 23 aprilie–1 mai.

„Indiferent de locul in care va fi vandut – America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Africa sau Australia – Malibu a fost conceput in intregime pentru a raspunde nevoilor clientilor din intreaga lume”, a declarat Susan Docherty, vicepresedinte de vanzari, marketing si servicii post-vanzare in cadrul General Motors (GM), intr-un comunicat de presa.

Chevrolet Malibu va fi disponibil cu o gama globala de motoare puternice, cu patru cilindri si consum redus, impreuna cu transmisii cu sase viteze.

„Noul Malibu este primul model de clasa medie al Chevrolet care va fi vandut la nivel global. Acesta va fi vandut in aproape 100 de tari de pe sase continente si va fi construit in mai multe localitati, ce vor include China si doua uzine in Statele Unite”, se mai arata in comunicat.

In 2010, Chevrolet Malibu a fost cel mai bine vandut model al Chevrolet si al GM, cu aproape 200.000 de unitati livrate.

Chevrolet, cea mai mare marca a GM, se afla in mijlocul unui proces de lansare a unei familii globale de autovehicule cu consum scazut de carburant, care include modelele Cruze, Volt, Sonic/Aveo, Spark si Malibu. Aceste noi autovehicule concureaza in cele mai mari patru segmente ale pietei auto globale, acoperind 54% din numarul total de vanzari din 2010, excluzand modelele de lux, spune GM.

Anul trecut Chevrolet a vandut 4,26 milioane de autovehicule in intreaga lume. In medie a fost vandut un autovehicul la fiecare 7,4 secunde.

Numele Chevrolet Malibu dateaza din 1964, iar generatia care va fi lansata in curand va fi a 8-a.

comenteaza pe gmclub

 

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre