Acasa Revista Presei Revista presei, 25 mar: Bulgaria a inghetat pretul benzinei. BMW M3 Pick-Up, pacaleala de 1 aprilie

Revista presei, 25 mar: Bulgaria a inghetat pretul benzinei. BMW M3 Pick-Up, pacaleala de 1 aprilie

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Romania va fi un santier in acest an si va castiga pariul privind dezvoltarea infrastructurii rutiere, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, citat de MEDIAFAX.

Consiliul Concurentei a declansat, din oficiu, o investigatie privind o posibila incalcare a legislatiei din domeniul concurentei de catre companiile SC Plastidrum SRL, SC Signature Semnalizare SRL, SC Swarco Romania SRL, Swarco Heoscont Strassenmarkierung GmbH si Eleftherios Kokkinakis LTD, scrie capital.ro.

Kia anunta depasirea unui prag psihologic pentru operatiunile ei din intreaga lume, 10 milioane de unitati exportate in intreaga istorie a companiei coreene, relateaza voom.ro.

In incercarea de a stabiliza economia locala, singura rafinarie din Bulgaria a inghetat pretul benzinei pentru 30 de zile. Rafinaria este detinuta de LukOil si a facut acest pas la indemnul Ministrului bulgar al Finantelor, potrivit Automarket.ro.

Modelul BMW M3 Pick-up a fost surprins in apropierea circuitului de la Nurburgring si in Munchen, iar presa auto internationala a speculat faptul ca BMW se pregateste sa intre pe o noua nisa. Se pare insa ca modelul este doar o pacaleala de 1 aprilie, scrie masini.ro.

Lasa un comentariu