Acasa Revista Presei Revista presei, 17 mar: Masinile diesel pierd teren. OMV Petrom ieftineste benzina

Revista presei, 17 mar: Masinile diesel pierd teren. OMV Petrom ieftineste benzina

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Ro­mania (CNADNR) pentru con­structia celor 183 km de autostrada de pe coridorul IV de transport paneuropean au atras nu mai putin de 64 de oferte din partea constructorilor, scrie capital.ro.

Porsche a confirmat oficial faptul ca viitorul sau SUV compact, Cajun, va fi produs la uzina din Leipzig, relateaza Automarket.ro.

Masinile electrice vor deveni acceptabile doar cu ajutorul subventiilor guvernamentale, admit 38% din cei 200 de manageri din industria auto intervievati in cadrul unui studiu KPMG. Directorii din industrie spun ca supra-productia este una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta in prezent sectorul si considera ca ea poate fi rezolvata fie prin exporturi, fie prin incheierea de noi parteneriate sau pur si simplu prin reducerea productiei, informeaza HotNews.ro.

OMV Petrom (SNP) va ieftini joi pretul benzinei cu patru bani pe litru, potrivit datelor companiei controlate de grupul austriac OMV, scrie MEDIAFAX.

Europenii se reorienteaza spre masinile pe benzina, dupa cativa ani in care au fost populare vehiculele pe motorina, potrivit unui studiu al Agentiei Internationale pentru Energie (AIE), citat de money.ro.

Lasa un comentariu