Acasa Revista Presei Revista presei, 10 mar: Profit record pentru Audi. Asiguratorii iau pierderile in brate

Revista presei, 10 mar: Profit record pentru Audi. Asiguratorii iau pierderile in brate

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Compania slovena Provoco intentioneaza sa construiasca un supercar, denumit Shayton Equilibrium, cu care se concureze Bugatti Veyron, Pagani Zonda sau Koenigsegg, scrie capital.ro.

Situatia din piata asigurarilor auto se va inrautati anul acesta, iar pierderile inregistrate de companiile care subscriu polite pe acest segment vor fi mai mari decat in 2010 din cauza scaderii consistente a primelor in paralel cu majorarea despagubirilor platite, spun asiguratorii, citati de Ziarul Financiar.

Profitul net al constructorului german de automobile de lux Audi s-a dublat anul trecut, la 2,6 miliarde de euro, in contextul revenirii rapide a cererii, iar compania estimeaza majorarea veniturilor in acest an si in 2012, potrivit Wall Street Journal, informatie preluata de wall-street.ro.

Benzinarii scumpesc carburantii unul dupa altul, cu aceeasi suma. seful Finantelor spune ca nu au justificari si ca Fiscul trebuie sa continue ancheta, scrie MEDIAFAX.

Organizatia PETA din Statele Unite ale Americii le propune proprietarilor de Mazda6 afectate de recall-ul cauzat de paianjeni sa le doneze masinile pentru a salva arahnidele respective si a proteja alte specii de animale, relateaza Automarket.ro.

Lasa un comentariu