Acasa Tehnologie Fujitsu a realizat un kit audio low cost cu functionalitati multiple

Fujitsu a realizat un kit audio low cost cu functionalitati multiple

de Radu Preda

Fujitsu MB9G711 (sursa - Fujitsu)

Fujitsu Semiconductor America (FSA) a lansat un sistem low cost de decodare si redare de fisiere digitale audio populare, cum ar fi MP3, Windows Media Audio (WMA), Ogg audio si Advanced Audio Coding (AAC).

Kit-ul audio ofera, de asemenea, suport pentru o gama de optiuni de conectivitate, inclusiv tuner radio, Bluetooth, conexiune USB, carduri SD/SDHC si dispozitive iPod.

Aceasta tehnologie Fujitsu ar putea sa se regaseasca pe masinile moderne de oras si pe automobile low cost in urmatorii ani.

Realizat pentru dezvoltare rapida si prototipuri, kit-ul low cost se bazeaza pe tehnologia ARM System-on-a-Chip (SoC), pentru sistemele audio care nu necesita un CD player.

Eliminarea CD player-ului permite proiectarea de sisteme audio low cost care necesita minimum de energie si se potrivesc in spatii mici.

Kit-ul mai include un ecran LCD cu 2 linii, pana la 16 caractere, permite +/-14 dB bas si inalte, tuner AM/FM/RDS, 10 benzi, A2DP (transmisie audio wireless), HFP (hands-free), PBAP (acces la agenda telefonica) si AVRCP (telecomanda AV).

Lasa un comentariu