Acasa Foto Geneva 2011: Incredibil, dar adevarat. Rolls-Royce prezinta primul sau automobil electric

Geneva 2011: Incredibil, dar adevarat. Rolls-Royce prezinta primul sau automobil electric

de Adrian Mitrea

Rolls Royce 102EX (sursa - 0-100.ro)Ceva ce parea imposibil in urma cu doar cativa ani a devenit realitate la Salonul Auto de la Geneva (1-13 martie). Rolls-Royce, marca celebra pentru motorizarile pe benzina V12, se pregateste sa ofere clientilor si masini cu propulsie electrica.

Asadar, Rolls-Royce expune la standul sau conceptul 102EX. Acesta este in fapt un Phantom electric ce va deveni, imediat dupa incheierea Salonului, masina de test pentru a culege informatii, cruciale pentru viitoare decizii legate de tehnologiile alternative ce vor echipa automobilele Rolls-Royce.

click aici pentru a vedea standul Rolls-Royce de la Geneva

102EX, cunoscut si ca Phantom Experimental Electric (EE), va fi condus de actionari, clienti si reprezentanti ai presei. Acestia vor oferi Rolls-Royce feedback-ul necesar pentru a studia cu atentie problematica trecerii la solutii de energie alternative.

Marca de lux britanica Rolls-Royce, detinuta de grupul BMW, a comercializat 2.711 masini anul trecut, nivel record, in crestere cu 171% fata de cele 1.002 unitati livrate cu un an inainte.

Corespondenta de la Geneva.

Lasa un comentariu