Acasa Revista Presei Revista presei, 15 feb: Detectivi, furturi si alcool la Ford Craiova. AutoItalia de vanzare

Revista presei, 15 feb: Detectivi, furturi si alcool la Ford Craiova. AutoItalia de vanzare

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri dedicate analizei si comparatiei pneurilor disponibile pe piata europeana, TyreReviews.co.uk, a anuntat rezultatele studiului anual care premiaza cele mai bune pneuri pentru fiecare categorie in parte. Premiile au fost impartite de Dunlop, Continental, Pirelli, Hankook si Michelin, scrie Automarket.ro.

Herbert Stein ar putea vinde AutoItalia importatorului Fiat din Israel, titreaza Ziarul Financiar.

Ministerul Transporturilor a avut tot timpul bani. Lucrurile nu s-au miscat din ignoranta, nepasare, nestiinta sau rea-vointa, scrie MEDIAFAX.

Autoritatile romane, in colaborare cu organizatia TISPOL, desfasoara in perioada 14-20 februarie actiunea intitulata „TRUCK”, pe parcursul careia vor fi controlate in trafic cu precadere autovehiculele destinate transportului rutier public de marfa cu masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, relateaza capital.ro.

Britanicii de la Zero Carbon 2020 spun ca vor incepe in a doua parte a anului sa asambleze masini electrice in orasul bulgar Stara Zagora, investitia initiala fiind de circa trei milioane euro, cu posibilitatea de a trece de 10 milioane euro daca lucrurile merg bine, scrie presa din tara vecina, informeaza HotNews.ro.

Ford a angajat anul trecut o firma de detectivi particulari care – deghizati in muncitori – au depistat muncitorii care furau piese din uzina, scrie ziarul local Gazeta de Sud, citand surse din interiorul uzinei. Ford a concediat mai multe persoane acuzate ca au consumat bauturi alcoolice sau ca au furat diverse piese din fabrica, iar unii dintre cei concediati au dat compania in judecata, potrivit HotNews.ro.

Lasa un comentariu