Acasa Carburanti Mirosul petrolului din Romania muta biroul Hunt Oil din Londra la Bucuresti

Mirosul petrolului din Romania muta biroul Hunt Oil din Londra la Bucuresti

de Adrian Mitrea

Hunt Oil Company (sursa - huntrefining.com)

Hunt Oil Company of Romania (HOCR), filiala a Hunt Oil Company din Dallas, Texas, a a anuntat ca muta biroul din Londra la Bucuresti, in contextul in care HOCR a semnat un parteneriat cu OMV-Petrom, in septembrie 2010, pentru doua licente de explorare in Romania.

„Romania prezinta un potential urias pentru noi descoperiri, ca de altfel intreaga regiune. Romania dispune de o forta de munca foarte calificata si motivata, cumulate cu o experienta indelungata in domeniu si o infrastructura deja existenta pentru industria petrolului si gazelor. Suntem increzatori ca aplicarea unor tehnologii de ultima ora in licentele noastre de explorare vor duce la descoperirea de noi depozite de gaze si petrol in urmatorii ani”, a declarat presedintele HOCR, Tom Cwikla, intr-un comunicat de presa.

Birourile regionale Hunt Oil din Bucuresti sunt conduse de Mark Sturgess, din pozitia de director general.

Hunt Oil Company of Romania este o filiala a Hunt Oil Company, care face parte din grupul de companii Hunt condus de Ray L. Hunt.

Hunt Oil Company este una din cele mai mari companii de petrol si gaze independente din lume. Fondata in 1934, compania se axeaza pe activitati de explorare si productie in industria de petrol si gaze din SUA si intreaga lume.

Principalele operatiuni se desfasoara in zone din SUA si largul Golfului Mexic, Canada, Yemen si Peru. In plus, Hunt Oil Company si filialele sale se implica activ in operatiuni de explorare in alte cateva tari din Europa, America de Sud, Africa de Vest, Orientul Mijlociu si Australia.

Lasa un comentariu