Acasa Saloane Auto SsangYong aduce conceptul SUT 1 la Geneva

SsangYong aduce conceptul SUT 1 la Geneva

de Adrian Mitrea

SsangYong SUT 1 (sursa - SsangYong)

Producatorul auto coreean SsangYong  da semne ca-si revine din perioada de criza pe care a traversat-o in ultimii ani si pregateste conceptul SUT 1 pentru Salonul Auto de la Geneva (1-13 martie), care prefigureaza un pick-up ce va fi lansat in Europa la inceputul anului 2012.

„In timp ce pastreaza caracteristicile esentiale ale unui pick-up traditional, acest concept prezinta un design contemporan ce reflecta aspectul asteptat pentru camionetele (SUT – Sports Utility Truck) zilelor noastre”, se arata intr-un comunicat al SsangYong.

Brandul coreean, recunoscut pentru designul controversat al masinilor sale, pare ca a inteles ca nu poate ajunge prea departe prin vehiculele sale de teren de pana acum. Dupa noul Korando, SUT 1 promite un design modern, pe placul europenilor.

SsangYong SUT 1 are 4.985 mm lungime, 1.910 mm latime, 1.755 mm inaltime si un ampatament de 3.060 mm.

Sub capota se afla un propulsor turbo diesel de 2 litri ce dezvolta 155 Cai Putere (CP) si un cuplu maxim de 360 Newton-metru (Nm) intre 1.500 si 2.800 rotatii pe minut (rpm). Motorul poate fi cuplat la o transmisie manuala cu sase viteze sau la una automata tot cu sase trepte.

Tractiunea poate fi 4×2 sau 4×4.

SsangYong SUT 1 (sursa - SsangYong)

SsangYong SUT 1 (sursa - SsangYong)

Lasa un comentariu