Acasa Revista Presei Revista presei, 7 feb: Pretul carburantilor creste iar. Mort in Mamaia dupa ce rulat cu 200 km/h

Revista presei, 7 feb: Pretul carburantilor creste iar. Mort in Mamaia dupa ce rulat cu 200 km/h

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Sorescu, Radacini: Vom vedea o „concentratie” in ceea ce priveste concesionarii auto, iar dealerul monomarca va intra in legenda, scrie Ziarul Financiar.

Constatam ca s-a produs o noua crestere a pretului la motorina fara nicio legatura cu pretul petrolului pe piata internationala sau romaneasca, desi pretul benzinei a ramas nemodificat, spun transportatorii reuniti in UNTRR, nemultumiti de ultimelescumpiri. Care e mecanismul „ciudat” prin care ni se tot scumpesc carburantii?, se intreaba retoric incont.ro.

Un exemplar al modelului 51 al fabricantului franco-italian Bugatti, produs in 1933, a fost vandut sambata la o licitatie organizata la Grand Palais din Paris cu aproape 1 milion de euro, la respectiva sedinta vanzandu-se si alte automobile de marci celebre, scrie capital.ro.

Publicatia Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini de colectie vandute, potrivit datelor de la Hagerty, o compania de asigurari specializata in asigurarea masinilor clasice, relateaza money.ro.

O masina a intrat intr-un stalp cu 200 km/h, la Mamaia. O persoana a murit, doua sunt grav ranite, informeaza antena3.ro.

Lasa un comentariu