Acasa Fiat FOTO: Fiat a prezentat masina de familie Freemont, bazata pe Dodge Journey

FOTO: Fiat a prezentat masina de familie Freemont, bazata pe Dodge Journey

de Adrian Mitrea
Fiat Freemont (sursa - Fiat)
Fiat Freemont (sursa - Fiat)

Fiat a prezentat luni (24 ianuarie) primele fotografii si informatii despre modelul Freemont, o masina de familie cu sapte locuri bazata pe masina americana Dodge Journey.

Freemont va debuta fizic, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Geneva din martie. Freemont este primul automobil Fiat care apare pe piata in urma parteneriatului cu grupul Chrysler.

click aici pentru galeria foto

Fiat Freemont va fi produs in uzina Chrysler de la Toluca, Mexic, unde este fabricat si modelul Fiat 500 pentru piata americana.

Dimensiunile lui Freemont il incadreaza intre clasa break-urilor medii si al monovolumelor medii. Automobilul are 4,89 metri lungime, 1,88 metri latime, 1,72 metri inaltime si un ampatament de 2,89 metri.

Pentru inceput masina va fi disponibila cu doua motorizari diesel, ambele turbo diesel de 2 litri, de 140 Cai Putere (CP) si 170 CP. Acestea vor fi cuplate la o transmisie manuala cu sase viteze.

Ulterior va fi disponibila o noua motorizare de 3,6 litri, pe benzina, de 276 CP. Aceasta va putea fi comandata cu o transmisie automata. Tot cu o cutie de viteze automata va veni ulterior si motorul turbo diesel de 2 litri si 170 CP.

Fiat Freemont (sursa - Fiat)
Fiat Freemont (sursa - Fiat)
Fiat Freemont (sursa - Fiat)
Fiat Freemont (sursa - Fiat)

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre