Acasa Revista Presei Revista presei, 21 ian: Autostrada Constanta-Vama Veche. Nicio sansa pentru carburanti mai ieftini

Revista presei, 21 ian: Autostrada Constanta-Vama Veche. Nicio sansa pentru carburanti mai ieftini

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Grupul Bosch prin divizia Automotive Aftermarket a achizitionat compania americana RTI Technologies, care va furniza echipamente de service pentru aer conditionat, scrie wall-street.ro.

Autoritatile statului vor achizitiona anul acesta 28 milioane litri de benzina. in acest fel, bugetul de stat va suporta, in 2011, o cheltuiala de 140 milioane lei doar pentru ca autoturismele oficialilor sa aiba asigurat necesarul de combustibil, informeaza capital.ro.

Cum isi protejeaza imaginea si profitul producatorii auto, titreaza Evenimentul Zilei.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va face in acest an licitatii pentru studii de pre-fezabilitate si fezabilitate in vederea demararii, inca din acest an, a licitatiei pentru constructia unui tronson de autostrada de 33 kilometri care sa lege Constanta de Vama Veche, a declarat joi, Liviu Costache, directorul general CNADNR, citat de capital.ro.

Fabrica din spatele echipei cehe de MotoGP a clasei 125 cmc a realizat o motocicleta echipata cu un motor V6 de 2,5 litri si 240 Cai Putere. Modelul e gata de productie, relateaza automarket.ro.

„Indiferent de rezultatul investigatiei, nu vor exista consecinte asupra pretului actual al benzinei”. Aceasta este una dintre concluziile preliminare ale investigatiei realizate de Consiliul Concurentei pe piata carburantilor, dupa cum au indicat pentru HotNews.ro surse oficiale, scrie HotNews.ro.

Lasa un comentariu