Acasa Chevrolet FOTO: Chevrolet prezinta arma cu care vrea sa infranga Logan: Noul Aveo sedan

FOTO: Chevrolet prezinta arma cu care vrea sa infranga Logan: Noul Aveo sedan

de Adrian Mitrea

Chevrolet Aveo sedan 2011 (sursa - GM)

Chevrolet a publicat in SUA primele fotografii si informatii despre modelul Sonic, care este nimic altceva decat noua generatie a sedanului Aveo. Masina va ajunge si in Romania in cursul acestui an, potrivit oficialilor locali ai Chevrolet.

Noul Chevrolet Aveo sedan (denumit Chevrolet Sonic in SUA – n.r.) va fi prezentat in premiera luni (10 ianuarie 2011) la Salonul Auto de la Detroit.

Masina preia intocmai designul frontal si interior de la Aveo hatchback, insa, evident, spatele este nou, tipic unui automobil.

click aici pentru galeria foto

In SUA, masina va fi disponibila cu un motor aspirat de 1,8 litri si cu unul turbo de 1,4 litri, ambele pe benzina, tapiterie din piele, scaune incalzite si trapa insa nu vom insista pe varianta americana pentru ca Aveo sedan pentru Europa va veni cu alte motorizari si echipamente. Singurul propulsor, dintre cele anuntate, care s-ar putea comercializa si in Europa este cel turbo de 1,4 litri (140 Cai Putere).

Actuala generatie a Aveo sedan a reusit sa-si castige destui clienti in Romania, intr-un segment dominat de Logan sedan si in care si Hyundai, cu Accent, are un cuvant greu de spus.

Daca Chevrolet va pastra aceeasi politica de preturi scazute pentru noul Aveo sedan, atunci modelul va avea sanse sa se vanda si mai bine. Nivelul stilistic este mult evoluat fata de modelul pe care-l inlocuieste, iar oficialii Chevrolet asteapta de la noul Aveo rezultate Euro NCAP mult peste cea o stea si jumatate obtinuta de actualul Aveo sedan.

comenteaza pe gmclub

Interior Chevrolet Aveo sedan 2011 (sursa - GM)

3 comentarii

iulian 10 ianuarie 2011 - 14:43

Arata exceptional! Eu am un Aveo sedan din 2009 si intradevar e o masina buna si cu mult peste masina autohtona, plus preturile foarte bune si dotari multe la variantele de baza.

Reply
Vlad 10 ianuarie 2011 - 20:34

Si eu am Aveo Sedan 1,2 72 cp , model sicriu pe 4 roti din 2008, am 68000 km cu el , si nu am avut probleme majore ( un senzor de ABS la 28000 si bieletele de la bara stabilizatoare 47000 ). Altfel multumit , masina pare fiabila pentru conditiile de Romania. Sper ca la modelul care va veni sa aiba o calitate mai buna a finisajelor ( vopsea exterioara cam slaba si plastice interioare modeste) si un nivel de siguranta mai ridicat. Altfel , numai de bine..

Reply
rundll32 12 februarie 2011 - 18:54

am avut aveo 1,4 din 2006 de la lansare si ma bucur ca am scapat de el … dar parca mi-as lua iarasi

Reply

Lasa un comentariu