Acasa Revista Presei Revista presei, 6 ian: BMW si MINI trec pe NVIDIA. Visul german al Dacia s-a naruit

Revista presei, 6 ian: BMW si MINI trec pe NVIDIA. Visul german al Dacia s-a naruit

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Automobilele BMW, de la MINI Cooper la seria 7, vor fi dotate cu cele mai avansate sisteme de navigare si control dezvoltate pe unitatile NVIDIA, scrie promotor.ro.

Dupa ce in 2009 vanzarile Dacia au depasit orice asteptari pe piata germana atingand nivelul de 85.000 de unitati datorita primei de casare de 2.500 euro, anul trecut a fost unul in care vanzarile marcii s-au injumatatit, indica datele Renault Deutschland, citate de HotNews.ro.

GM a vandut 2,35 milioane de unitati in China in 2010, reusind sa depaseasca rezultatele de pe piata americana pentru prima data din istorie, relateaza automarket.ro.

Anul Nou a adus pentru soferii austrieci haos la statiile de benzina, dupa intrarea in vigoare a noilor taxe ecologice pe carburanti, incluse in pachetul de austeritate bugetara adoptat de Guvernul Federal, scrie cotidianul Osterreich, in editia sa de miercuri, informatie preluata de capital.ro.

Proprietarii masinilor lasate in locuri interzise au suplimentat bugetul local cu peste 300.000 de lei. Primaria Oradea face bani frumosi pe spatele soferilor care isi parcheaza autoturismul in locuri autorizate fara sa cumpere tichet, scrie Adevarul.

Lasa un comentariu