Acasa Revista Presei Revista presei, 5 ian: Cresterea taxei auto scumpeste masinile vechi. Noi modificari in Codul Rutier

Revista presei, 5 ian: Cresterea taxei auto scumpeste masinile vechi. Noi modificari in Codul Rutier

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Majorarea taxei de poluare in ceea ce priveste motorizarile Euro 4 a dus la cresterea preturilor masinilor la mana a doua deja inmatriculate in Romania, in timp ce tot mai multi din cei care aduc masini din Vest prefera sa le vanda neinmatriculate, scrie Ziarul Financiar.

„Depasirile repetate, in zigzag ori franarea brusca, slalomul printre masini” ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda, relateaza realitatea.net.

Anul care tocmai s-a incheiat i-a adus lui Clarkson, pe langa salariul de un milion de lire, un bonus de aproape un milion de euro din vanzarea articolelor promotionale Top Gear, potrivit automarket.ro.

Cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano se vinde foarte slab si din cauza ca este atat de ieftina, astfel ca indienii din clasa de mijloc care si-o permit aleg alte modele pentru a nu fi asociati cu ideea de saracie, noteaza Washington Post intr-o analiza despre situatia dificila a unui produs care fusese gandit sa revolutioneze piata auto indiana, scrie HotNews.ro.

Maybach-ul omului de afaceri Cornel Penescu, scos la vanzare pe site-ul targului de masini Autovit in ianuarie anul trecut, nu s-a vandut nici pana acum, deși prețul acestuia s-a redus cu 50.000 de euro, relateaza capital.ro.

Lasa un comentariu