Acasa Dacia Dacia a livrat 22 de vehicule utilitare Logan Van catre Vodafone Romania

Dacia a livrat 22 de vehicule utilitare Logan Van catre Vodafone Romania

de Adrian Mitrea

Dacia Logan Van Vodafone (sursa - Dacia)

Dacia a livrat joi (23 decembrie) o flota de vehicule Logan Van companiei Vodafone Romania, care vor deservi echipele de distributie ale Proton, dealer detinut de operatorul de telefonie mobila. Aceasta este prima colaborare dintre Dacia si Vodafone in Romania.

Flota achizitionata de Vodafone cuprinde 22 de vehicule comerciale usoare Logan Van, echipare Pack Confort, cu motor turbo diesel de 1,5 litri de 75 Cai Putere (CP).

Pretul unui astfel de vehicul este de aproximativ 10.000-10.500 euro, inclusiv TVA, ceea ce face ca valoarea totala a contractului sa fie de circa 230.000 euro.

Dacia Logan Van are o capacitate de incarcare de 2,5 metri cubi si o sarcina utila de 800 kg.

Un alt mare operator de telefonie mobila prezent in Romania, Orange, a cumparat in luna iulie din acest an 46 de automobile Dacia Duster, a caror valoare totala estimata este de 750.000 euro. Parteneriatul dintre Grupul Renault Romania si Orange dateaza de peste 10 ani, majoritatea vehiculelor achizitionate pana in prezent fiind modele Renault. Parcul auto al Orange Romania cuprinde in prezent peste 380 de vehicule Renault.

Lasa un comentariu