Acasa Revista Presei Revista presei, 16 dec: Fabrica de scutere Dementor in Romania. VW recheama 370.000 masini

Revista presei, 16 dec: Fabrica de scutere Dementor in Romania. VW recheama 370.000 masini

de Adrian Mitrea
Revista Presei
Revista Presei

Inmatricularile de autoturisme Dacia in Europa (UE plus EFTA) in primele 11 luni ale acestui an, s-au cifrat la 242.685 unitati, in crestere cu 11,2% fata de 218.287 unitati raportate in perioada similara a anului trecut, conform statisticilor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile, citate de capital.ro.

Omul de afaceri Dan Tatoiu, care a adus anul trecut pe piata locala motocicletele KTM, spune ca va construi o linie de asamblare pentru scutere, analizand in prezent doua locatii langa Bucuresti si Brasov, scrie Ziarul Financiar.

Generali Asigurari, in parteneriat cu Opel, lanseaza un nou produs, dedicat exclusiv clientilor proprietari de autovehicule marca Opel, care primesc o reducere de pana la 25% la asigurarea CASCO. De asemenea, viitorii clienti vor beneficia si de reparatii fara fransiza in cazul daunelor de peste 500 euro (efectuate in atelierele service spartenere, autorizate Opel, cu piese originale), precum si de reduceri la polita RCA, care pot ajunge pana la 25%, relateaza voom.ro.

Volkswagen (VW) a decis rechemarea a 377.286 de masini de pe piata americana, intre care modelele Beetle si Jetta, din cauza riscului producerii unor incendii in urma uzurii racordurilor de alimentare cu benzina, care ar putea curge, transmite Bloomberg, informatie preluata de MEDIAFAX.

Chevrolet a scos la licitatie primul exemplar Volt iesit pe linia de productie. Masina, cu siguranta una istorica, a reusit sa atinga o valoare de achizitie de 225.000 de dolari, potrivit automarket.ro.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre