Acasa Dacia Duster va participa la Dakar, scriu unele publicatii, insa Dacia-Renault infirma ipoteza

Duster va participa la Dakar, scriu unele publicatii, insa Dacia-Renault infirma ipoteza

de Adrian Mitrea

Schita neoficiala Dacia Duster Dakar (sursa - daciaduster4x4.blogspot.com)

Dacia Duster urmeaza sa participe la editiile 2011 sau 2012 ale celebrului Raliu Dakar, potrivit unor publicatii straine, insa oficialii Dacia-Renault infirma aceasta ipoteza.

Revista 4×4 Magazine scrie ca in Dakar 2011 vor participa chiar doua masini Duster, una dintre ele avandu-l la volan pe celebrul pilot de raliu Freddy Loix, informatie preluata si de blogul spaniol daciaduster4x4.blogspot.com.

Pe de alta parte, revista Turbo Magazine noteaza ca Duster va participa la Dakar cel mai probabil in 2012, masina de competitie urmand sa fie de fapt un Nissan Navara modificat, transformat in Duster. Este de notorietate faptul ca masinile participante in in Raliul Dakar si alte competitii de inalta performanta au foarte putine in comun cu automobilele de serie din care deriva.

Ambele publicatii sustin ca masinile Duster vor apartine echipei Overdrive.

Contactati de 0-100.ro, oficialii Dacia-Renault au infirmat implicarea lui Duster in Dakar: „Nu exista in acest moment nici un proiect Dacia de participare la Raliul Dakar”.

Momentan, singura competitie in care alearga Dacia Duster este Trofeul Andros din Franta, competitie pe zapada in care Alain Prost a reusit sa preia conducerea clasamentului general dupa prima etapa din sezonul 2010-2011.

Lasa un comentariu