Acasa Ford Ford aduce in tara noul Focus in aprilie-mai 2011, dar pana atunci ofera cadou tichete Rabla

Ford aduce in tara noul Focus in aprilie-mai 2011, dar pana atunci ofera cadou tichete Rabla

de Adrian Mitrea

Ford Focus 2011 (sursa - Ford)

Ford Romania va incepe sa comercializeze noua generatie a Focus in aprilie-mai 2011, a declarat seful Companiei Nationale de Vanzari (CNV) a Ford din Romania, Henrik Nenzen. Totodata el a spus ca toti dealerii Ford vor acorda un al patrulea tichet Rabla cadou (3.800 lei) cumparatorilor care vin la showroom-uri cu trei vouchere.

„In primavara vom aduce versiunea cu cinci usi a noului Ford Focus, iar in urmatoarele luni dupa aceea, pana in vara, vor fi lansate si versiunile sedan si break”, a spus Nenzen, dupa o conferinta de presa organizata luni (22 noiembrie) pentru a anunta noile oferte comerciale ale marcii pentru clientii din Romania.

Ford Romania a lansat luni serviciul FordLeasing, oferit in parteneriat cu UniCredit Leasing. Concret, acest serviciu vine sa revigoreze vanzarile Ford pe piata locala si presupune ca agentul de vanzari din showroom sa prezinte clientilor, pe langa oferta pentru masina, si o oferta de finantare. Astfel, intreg procesul de achizitie a unei masini se simplifica si se scurteaza. Prin lansarea FordLeasing, dealerii marcii din tara vor acorda, pana la sfarsitul anului, finantare cu o rata de dobanda de 4,9%. Oficialii UniCred Leasing au spus ca nu au „in minte” valoarea dobanzii efective…

Dincolo de lansarea noului Focus, Ford Romania are planuri ambitioase privind extinderea retelei de nationale dealeri.

Ford Romania are 37 de concesionari in prezent, insa intr-un orizont de timp de un an reteaua va fi extinsa cu inca zece noi dealeri, potrivit lui Nenzen.

„Vom mai avea inca 10 dealeri pana la sfarsitul anului viitor. Unii dintre ei deja au inceput sa construiasca si urmatorii noi cinci dealeri vor fi operationali pana la sfarsitul lui martie (2011 – n.r.)”, a declarat Nenzen.

Informatiile vin in contextul in care Ford Romania si TiriacAuto se bat pe dealerii marcii din tara. Pe larg despre acest subiect poti citi aici.

El a precizat ca se asteapta la vanzari de aproape 6.000 de automobile Ford in Romania, in acest an, echivalentul unei cote de piata de aproximativ 6%.

Estimarile Ford pentru piata de automobile din Romania se invart in jurul valorii de 95.900 unitati pentru 2010 si de 103.000 masini in 2011.

Cifrele de vanzari pe Romania anunate de unele marci, inclusiv de Ford, sunt sau au fost inexacte pentru ca asa-zisele livrari se refera atat la automobilele comercializate in Romania, dar si la cele livrate in alte tari (reexporturi). Astfel circa 37% dintre masinile Ford declarate ca vandute in Romania in primele noua luni din 2010 au mers de fapt la clienti de peste hotare. De aici apar cifre eronate privind vanzarile si cota de piata.

Henrik Nenzen se afla la sefia Companiei Nationale de Vanzari (CNV) a Ford din Romania din 27 septembrie, cand l-a inlocuit pe Paul Flanagan. Acesta din urma a condus CNV scurt timp, de la infiintare, 1 august 2010, si pana pe 27 septembrie. CNV a Ford din Romania are 38 de angajati. Poti citi pe larg despre predarea de stafeta de la CNV Ford Romania aici.

Lasa un comentariu