Acasa BMW Primarul Sibiului a primit un BMW Seria 5 de 407 Cai Putere, cu pachet M

Primarul Sibiului a primit un BMW Seria 5 de 407 Cai Putere, cu pachet M

de Adrian Mitrea
Klaus Johannis si BMW Seria 5 (sursa - bnmwblog.ro)
Klaus Johannis si BMW Seria 5 (sursa - bnmwblog.ro)

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis, propus in 2009 si pentru functia de premier al Romaniei, a primit prin dealerul Contempo Cars Sibiu un BMW Seria 5 cu motorizare de top, tractiune integrala xDrive si pachet M, potrivit bmwblog.ro.

Noua masina pe care o conduce Klaus Johannis este o limuzina Seria 5 cu indicativul 550i, ce reprezinta cea mai puternica motorizare a momentului disponibila pe acest model (4,4 litri, benzina, 407 Cai Putere). Automobilul are un pret de circa 100.000 euro.

Pana la acest Seria 5, Klaus Johannis a mai condus doua limuzine Seria 7, cu motorizari diferite (730i si 750i), oferite tot de Contempo Cars Sibiu, dealer ce face parte cea mai mare retea de concesionari BMW din tara, detinuta de grupul Automobile Bavaria.

Parteneriatul cu primarul municipiul Sibiu nu este singurul pe care il are Automobile Bavaria cu persoane importante din tara. Regele Mihai I conduce un BMW X5 tot de la Automobile Bavaria, din decembrie 2009. SUV-ul X5 inlocuieste o limuzina BMW Seria 7 pe care Regele a condus-o anterior.

Mai discret decat restul, celebrul actor Marcel Iures, vocea din spatele spoturilor publicitare cu BMW difuzate la televizor, conduce si el tot masini BMW, insa nu de la un dealer, ci acordate de importatorul marcii pe plan local, BMW Group Romania.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre