Acasa Renault Sandero Stepway Concept debuteaza la Salonul Auto de la Sao Paulo

Sandero Stepway Concept debuteaza la Salonul Auto de la Sao Paulo

de Adrian Mitrea

Renault Sandero Stepway Concept (sursa - webmotors.com.br)

Renault va expune la Salonul Auto de la Sao Paulo (25 octombrie-7 noiembrie) prototipul Sandero Stepway Concept, cu vopsea si accesorii speciale fata de un automobil Sandero Stepway de serie, scrie webmotors.com.br.

Masina are capota si spatele vopsite in negru, plus niste motive florale pe laterale. Farurile si stopurile au fost inlocuite cu unele futuriste.

Brazilia este prima tara in care Renault a lansat Sandero, sub marca proprie. Ulterior, masina a fost introdusa si in Europa sub marca Dacia. De asemenea, versiunea Stepway a Sandero a debutat mai intai in Brazilia, piata cunoscuta pentru apetitul sau pentru versiuni inaltate ale masinilor mici sau compacte (denumite generic cross). Sandero Stepway si-a facut ulterior debutul european.

Avand in vedere aceste precedente cu Sandero, modificarile operate de Renault acestui model in Brazilia sunt interesante.

Ar fi prematura o legatura intre Stepway Concept si o viitoare versiune restilizata (facelift) a Sandero, insa acest lucru n-ar fi total exclus.

Lasa un comentariu