Acasa Romania Hyundai recheama 426 de SUV-uri Santa Fe din Romania pentru ca suspensia spate rugineste

Hyundai recheama 426 de SUV-uri Santa Fe din Romania pentru ca suspensia spate rugineste

de Adrian Mitrea
Hyundai Santa Fe (sursa - km77.com)
Hyundai Santa Fe (sursa - km77.com)

Hyundai recheama 426 de SUV-uri Santa Fe vandute in Romania pentru ca in unele cazuri bratele de la suspensia spate pot rugini si cauza manevrare dificila a masinii.

„Hyundai Motor Company, prin preocuparea fata de calitatea produselor sale, monitorizeaza constant prin intermediul reprezentantelor Hyundai la nivel international (distribuitor/dealeri) nivelul de fiabilitate si comportamentul in exploatare al autoturismelor Hyundai existente in circulatie. In acest sens, la un timp de la lansarea modelului Santa Fe (SM) produs intre anii 2000 si 2003, Hyundai Motor Company, prin reprezentatii sai autorizati, doreste sa efectueze o verificare a bratelor suspensiei spate pe partea stanga si pe partea dreapta, urmata de tratarea acestora cu solutie anticoroziva sau inlocuire, in vederea prevenirii imbatranirii premature ale acestor componente. Aceste componente formeaza parte integranta a suspensiei vehiculului, care, daca sunt serios afectate, pot duce la o manevrabilitate dificila a acestuia”, se arata in scrisorile de rechemare trimise clientilor.

Masinile vizate de rechemare au fost produse intre 1 iulie 2000 si 23 ianuarie 2003.

Dealerii Hyundai vor verifica, trata sau inlocui bratele suspensiei spate, dupa caz. Operatiunile de service pot dura intre 0,4 si 2,2 ore si nu implica costuri din partea clientului.

Pe langa Hyundai, in acest an au mai derulat rechemari in service ale unor masini livrate in Romania marci precum Chevrolet, Jaguar, Fiat, Kia, Renault, Toyota, Opel, Peugeot, Nissan, Volvo, Honda si Mitsubishi.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica-ma despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments