Acasa Dacia VIDEO, FOTO: Dacia a lansat Sandero Orange, limitat la 1.000 unitati. O editie speciala Duster vine la anul

VIDEO, FOTO: Dacia a lansat Sandero Orange, limitat la 1.000 unitati. O editie speciala Duster vine la anul

de Adrian Mitrea

Dacia Sandero Serie Limitata Orange (sursa - 0-100.ro)

Dacia a lansat miercuri, 20 octombrie, modelul Sandero Serie Limitata Orange, disponibil la vanzare in 1.000 de exemplare, la un pret de 9.200 euro cu TVA inclusa, avand elemente portocalii in interior si un smartphone in echiparea standard. O editie speciala pentru Duster va fi lansata la sfarsitul anului 2011.

Sandero Orange este disponibil pentru inceput cu o motorizare de 1,2 litri pe benzina, de 75 Cai Putere (CP), Euro 5, urmand ca ulterior sa fie disponibil si un motor pe benzina de 1,6 litri, a declarat directorul de marketing al Renault, Dacia si Nissan in Romania, Mihai Bordeanu, intr-o discutie restransa cu presa, dupa evenimentul de lansare.

click aici pentru galeria foto

Masina pune accent pe conectivitate, fiind disponibila standard cu un pachet alcatuit din:

  • radio CD cu MP3 si satelit de comanda in spatele volanului;
  • telefon Orange Boston (sau GSmart G1305 Codfish produs de Gigabyte si rebotezat de Orange) cu touch screen, camera foto de 5 mpx si aplicatia GPS Google Maps preinstalata. Acest telefon are preturi cuprinse intre 89 si 139 euro la Orange;
  • suport de telefon cu ventuza pentru prindere pe parbriz;
  • card de memorie microSD de 2 GB;
  • cartela SIM Orange PrePay;
  • cablu audio multifunctional si incarcator auto

La interior se remarca centurile de siguranta de culoare portocalie, tapiteria neagra cusuta cu ata oranj, tetiere cu animalele care apar in reclamele Orange (delfini, pantere, fluturi), covorase personalizate, aeratoare si consola centrala cu aspect negru-lucios (black shiny). Editia limitata Sandero Orange a fost realizata de Centrul de Design al Renault din Bucuresti, in parteneriat cu Orange.

In dotarea de baza a masinii mai intra aer conditionat, ABS (cu AFU – asistenta la franarea de urgenta), airbag-uri frontale pentru sofer si pasager. In plus, cheia de contact vine cu o carcasa speciala.

Pentru Sandero Orange sunt disponibile doua culori: negru (Noir Nacre) si gri (Gris Platine). Farurile sunt pe fond negru, ca Sandero Stepway, iar pe capacul portbagajului este lipit un colant cu un fluture.

Comenzile pentru acest model pot fi preluate in reteaua de dealeri Dacia incepand de joi, 21 octombrie.

Dacia a marcat lansarea lui Sandero Serie Limitata Orange printr-un eveniment organizat miercuri seara (20 octombrie) la Orange Concept Store de pe Calea Victoriei din Bucuresti. Conceptul lansarii a mers pe aceeasi idee ca si masina: conectivitate. Sosirea invitatilor a fost transmisa LIVE si proiectata pe un ecran la etaj, unde se aflau cei veniti deja.

Florin Marza, cunoscut si ca Skypici, a venit la eveniment prin parkour, chemat prin telefon de prezentatori – moment prin care Dacia a vrut sa marcheze simbolic agilitatea lui Sandero in oras.

Noi editii limitate pentru Sandero si Duster in 2011

Duster pe GPL si cutia de viteze automata anuntata pentru el nu au inca acord de fabricatie, insa Dacia va compensa printr-o editie limitata a acestuia care va fi lansata in 2011, potrivit oficialilor Dacia.

„O sa mai avem inca o serie (limitata – n.r.) pentru Sandero si una pe Duster, pe final de an (2011 – n.r.). Le reinnoim”, a declarat Mihai Bordeanu.

Editia limitata realizata in parteneriat cu Orange vine la un an de la lansarea editiei limitate Logan Kiss FM si Sandero Kiss FM. Pe langa acestea, Dacia a lansat si seria speciala Black Line, pentru Sandero, Duster si Logan MCV.

1 comentariu

CRISTI PADIU 3 aprilie 2011 - 10:25

L-AM VAZUT ( PE NET ), L-AM STUDIAT, MI-A PLACUT SI MA PREGATESC SA-L CUMPAR — CRISTI

Reply

Lasa un comentariu