Acasa Industrie New Kopel a inchis dealerul IPSO Renault din Otopeni si a deschis Opel in loc

New Kopel a inchis dealerul IPSO Renault din Otopeni si a deschis Opel in loc

de Adrian Mitrea

Logo Opel (sursa - 0-100.ro)
Logo Opel (sursa - 0-100.ro)

Grupul israelian New Kopel a cumparat in primavara acestui an dealerul IPSO Renault din orasul Otopeni, in partea de nord a Capitalei, iar in timpul scurs de atunci a inchis operatiunile cu masini Renault si a devenit dealer Opel.

Investitia apartine Union Motors Car Sales, parte a New Kopel, si s-a ridicat la sase milioane euro, bani cheltuiti pentru a cumpara afacerea IPSO Renault si pentru a amenaja spatiul pentru noua marca, Opel.

Dealerul este localizat pe soseaua Bucuresti-Ploiesti la numarul 145, langa podul Otopeni, si vine sa completeze oferta de servicii a Opel pentru partea de nord a municipiului Bucuresti. Complexul are 4.000 de metri patrati (showroom, service, piese de schimb) si 100 de angajati, a anuntat Opel Romania, printr-un comunicat de presa.

Acest dealer este al saptelea centru Opel din Bucuresti si al 42-lea din tara. Circa 40% dintre vanzarile Opel sunt realizate in Bucuresti, potrivit companiei.

Rezultatele comerciale ale marcii au inceput sa se imbunatateasca in ultimele cinci luni, fiind inregistrate cresteri consecutive de volum, culminand in iulie cu inregistrarea celei mai mari cote de piata lunare avuta in Romania, de 6,58%.

comenteaza pe gmclub

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre