Acasa Dacia Nemtii sunt cuprinsi de febra tuningului pentru Dacia Duster

Nemtii sunt cuprinsi de febra tuningului pentru Dacia Duster

de Adrian Mitrea

Dacia Duster (sursa - Cobra Technology & Lifestyle)

Germania e tara in care Dacia Duster a aparut in ofertele dealerilor inainte ca producatorul sa anunte preturile oficiale si locul in care clientii platesc chiar si 20.000 euro pentru un Duster la mana a doua. Pana acum, doua firme germane de tuning au creat pachete de tuning pentru primul SUV romanesc.

Cobra Technology & Lifestyle a lansat o bara de protectie suplimentara (bull-bar) care se prinde peste cea originala a masinii. Accesoriul este omologat pentru protectia pietonilor si n-are nevoie de avize speciale.

Pe aceasta bara de protectie suplimentara pot fi montate faruri suplimentare pentru faza lunga (lumini de drum).

Aceeasi companie a creat si o grila inferioara pentru radiator, din otel inoxidabil, precum si praguri si ornament pentru esapament din acelasi material.

O alta companie, Elia, ajunsa cunoscuta in Romania dupa ce a tunat Logan in urma cu cativa ani, propune doua pachete de tuning pentru Duster, unul mai discret si un altul care schimba mai mult aspectul masinii.

Kitul de tuning complet de la Elia vine cu noi bare de protectie, praguri, ornament pentru esapament si proiectoare de ceata cu tehnologie LED. Pentru motorizarea de top (1,5 litri dCi de 110 Cai Putere), Elia a dus puterea la 122 CP si cuplul 265 Newton-metru (Nm), un plus de 12 CP si 25 Nm fata de versiunea standard.

Ambele companii sunt recunoscute in Germania pentru pachetele de tuning create pentru Dacia, Renault si Nissan.

Dacia Duster (sursa - Cobra Technology & Lifestyle)Dacia Duster Adventure (sursa - Elia)Dacia Duster Adventure (sursa - Elia)

Lasa un comentariu