Acasa Revista Presei Revista presei, 31 aug: Aro e pe cale sa reinvie. OMV Petrom scumpeste carburantii

Revista presei, 31 aug: Aro e pe cale sa reinvie. OMV Petrom scumpeste carburantii

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Mercedes va prezenta la Salonul Auto de la Paris o versiune electrica modelului A-Klasse, dezvoltata in colaborare cu americanii de la Tesla. Numarul de exemplare de serie va fi limitat la numai 500 de unitati, relateaza automarket.ro.

Marca Aro ar putea reveni in prim-plan in urmatoarele 6-12 luni potrivit ofi­cialilor Landmark Management, companie controlata de omul de afaceri Nicolae Ratiu, fiul fostului om politic Ion Ratiu, care a preluat in 2007 licentele de fabricatie si platforma industriala Aro Campulung, informeaza Ziarul Financiar.

OMV Petrom (SNP) va majora, marti, pretul benzinei cu patru bani/litru si pe cel al motorinei cu doi bani/litru, a anuntat, luni, compania petroliera, potrivit MEDIAFAX.

Volumul global de fuziuni si achizitii in industria auto a crescut in primul semestru din 2010, insa valoarea tranzactiilor a fost cea mai mica din ultimii 5 ani, potrivit PriceWaterhouseCoopers, citat de abcnews.go.com, informatie preluata de wall-street.ro.

Francezii sunt in continuare fascinati de modelele produse la Mioveni. Dacia Sandero ar putea deveni cea mai bine vanduta masina din Franta, se arata intr-un material televizat, difuzat de TF1, scrie capital.ro.

Lasa un comentariu