Acasa Revista Presei Revista presei, 23 aug: Rusii vor conduce Sandero si Logan cu cutie automata. Automobil propulsat prin forta mainilor

Revista presei, 23 aug: Rusii vor conduce Sandero si Logan cu cutie automata. Automobil propulsat prin forta mainilor

de Costea Arsene

Revista Presei

Rusii vor fi primii europeni care vor conduce modelele Sandero si Logan cu cutie automata, aceste doua automobile fiind anuntate ca noutati la Salonul de la Moscova. Aceste noi versiuni vor fi adresate in principal rusilor si nu se stie inca daca Dacia va prelua noua tehnologie pentru Europa de Vest, informeaza promotor.ro.

Vanzarile de vehicule au scazut in primele sapte luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu 26,2%, la 68.244 unitati, iar in iulie, comparativ cu iunie, declinul a fost de 38,7%, la 9.294 unitati, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), scrie capital.ro.

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Lugoj, ca, in 2011 se va finaliza autostrada Arad – Timisoara si va incepe constructia autostrazii Nadlac – Arad si Timisoara – Sibiu, potrivit mediafax.ro.

O companie americana a anuntat ca din 2011 scoate la vanzare un automobil de patru locuri ce poate fi propulsat prin forta mainilor pasagerilor, putand atinge viteze de pana la 100 km/h. Masina numita HumanCar Imagine PS dispune insa si de un mic motor electric pentru a putea fi propulsata usor si de un singur om. Pretul masinii ce aminteste de The Flintstones este 15.500 dolari, iar compania sustine ca are 100 de comenzi, informeaza HotNews.ro.

Sebastien Loeb si-a confirmat din plin statutul de favorit in Raliul Germaniei si a castigat cea de-a noua etapa a sezonului 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri fara sa cedeze in niciun moment prima pozitie. Astfel, francezul a castigat pentru a opta oara consecutiv Raliul Germaniei din tot atatea participari, fiind invincibil pe asfaltul nemtesc, titreaza automarket.ro.

Lasa un comentariu