Acasa Revista Presei Revista presei, 18 aug: Segmentul premium e dominat de second-hand. Primul Duster tunat

Revista presei, 18 aug: Segmentul premium e dominat de second-hand. Primul Duster tunat

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Aproximativ 90% din totalul inmatricularilor marcilor premium pe piata locala reprezinta modele second-hand, importate din Europa de Vest, in crestere de la 70% in 2007, scrie Ziarul Financiar.

Piata auto din Romania va fi in acest an cu 25 – 30% sub nivelul celei din 2009, dar, daca programul Rabla va continua, din 2011 vom asista la o revenire a vanzarilor, a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al importatorului Peugeot – Trust Motors, Narcis Ghita.

Week-end-ul trecut, Mercedes-Benz Romania si invitatii sai au spus un „Gata oricand!” hotarat alaturi de Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei – Centrul Local Miercurea-Ciuc, in cadrul unei actiuni de ecologizare desfasurate in Muntii Fagaras, relateaza promotor.ro.

Casa germana de tuning Elia AG a dezvaluit primul sau pachet de modificari pentru Dacia Duster. SUV-ul romanesc primeste multe modificari estetice, dar si cativa cai in plus sub capota, potrivit automarket.ro.

General Motors va rechema in fabrica peste 243.000 de masini crossover SUV, produse in perioada 2009/2010, in principal de pe piata americana, pentru verificarea centurilor de siguranta, informeaza Reuters, informatie preluata de Ziarul Financiar.

1 comentariu

CSR 18 august 2010 - 10:41

nu e corect sa citati automarket.ro pentru Duster. zf.ro a dat primul stirea si pozele

Reply

Lasa un comentariu