Acasa Citroen Dupa Citroen, Tariceanu incepe sa vanda si Ford

Dupa Citroen, Tariceanu incepe sa vanda si Ford

de Adrian Mitrea

Ford Focus 2011 (sursa - Ford)

Dupa ce s-a remarcat prin afaceri cu autovehicule Citroen, firma Automotive Trading Services (ATS), controlata de fostul premier al Romaniei Calin-Popescu Tariceanu, va deveni si dealer Ford, au declarat pentru 0-100.ro surse apropiate negocierilor dintre cele doua parti.

Dealerul Citroen din Baneasa a fost reprofilat pe Ford, iar in curte si in showroom se pot vedea deja noile automobile. Desi showroom-ul va deservi doar marca Ford, service-ul va repara msini ale ambelor marci (Ford, Citroen – n.r.), potrivit surselor citate.

Singurul complex auto ATS Citroen va ramane cel amplasat la intersectia dintre Soseaua Pipera si Bulevardul Barbu Vacarescu, in zona de nord a Capitalei.

In urmatoarea perioada, cel mai probabil intr-o luna, va fi deschis un nou showroom Citroen, tot in Baneasa, la parterul unei cladiri de birouri, potrivit unor surse din cadrul Citroen.

Desi ATS nu a comunicat inca oficial inceperea operatiunilor pentru marca Ford, un anunt este asteptat curand. Angajatii din showroom-ul reprofilat pregatesc ultimele detalii inainte de inaugurarea oficiala, care ar trebui sa aiba loc saptamana viitoare (2-8 august).

Pe langa afacerile cu autovehicule Citroen, si mai nou Ford, ATS este si unicul reprezentant al motocicletelor Harley Davidson la noi in tara, din anul 2007. Un showroom Harley Davidson este deschis in Baneasa de circa doi ani.

ATS a fost unicul importator in Romania al autovehiculelor Citroen pana la 1 iulie 2007, data incepand cu care Citroen si-a deschis propriul birou de reprezentanta.

Dupa ce ATS a ramas fara operatiunile de import pentru Citroen, afacerile companiei au scazut cu circa 45%, potrivit declaratiilor din aprilie 2008 ale directorolui general executiv (CEO) al ATS, Bogdan Bucurescu (finul lui Tariceanu).

Compania ATS este detinuta in proportie de 85% de Calin-Popescu Tariceanu, iar restul de 15% dintre actiuni apartin lui Bogdan Bucurescu.

2 comentarii

Mihai 30 iulie 2010 - 17:33

Asa m-am saturat de „sursele” astea … surse in sus, surse in jos , ziceti-le pe nume sau sunati Pr oficiali si gata, zici ca totul e mega ultra secret si voi ati descoperit cine l-a impuscat pe Kenedy

Reply
MADY 5 august 2010 - 14:24

MA BUCUR NESPUS DE MULT CA LE A TRAS-O( MAI PE ROMANESTE) CELOR DE LA CITROEN ROMANIA ( O ECHIPA CARE SITI SA SE PLIMBE NU MAI K C5, c cRSSERE SI NU AJUTA DEALER-UL CU NIMIK)
SUNT NISTE INCAPABILI SI MAJORITATEA FUFELOR DE ACOLO TREC PE SUB BIROUL DL DORECTOR)

BRAVO ATS,BRAVOOOOOOO BAIETI !
FELICITARILE MELE!

O.M.

Reply

Lasa un comentariu