Acasa Revista Presei Revista presei, 26 iulie: smart roadster ar putea renaste. Cutii negre pentru taxiuri si camioane in UE

Revista presei, 26 iulie: smart roadster ar putea renaste. Cutii negre pentru taxiuri si camioane in UE

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Experienta Renault in segmentul vehiculelor de clasa mica si mini ii va ajuta pe cei de la Mercedes sa lanseze in anii urmatori un inlocuitor pentru vechiul smart Roadster, scrie automarket.ro.

In Romania, dupa implicarea in Campionatul National de Raliuri ca partener al Raliului Sibiului si ca organizator al Citroën Racing Trophy, dupa implicarea in fotbal alaturi de cativa jucatori ai echipei FC Dinamo si dupa ce a sustinut Cupa Mondiala de Judo feminin organizata la Bucuresti, Citroën Romania pune la dispozitie masina oficiala pentru circuitul BCR Tenis Partner, relateaza promotor.ro.

Constructorul auto american Ford a raportat pentru primul semestru un profit net de 4,7 miliarde de dolari, cu 3,8 miliarde de dolari peste rezultatul perioadei similare din 2009, si venituri in urcare cu 8,2 miliarde de dolari, la aproape 60 de miliarde de dolari, informeaza capital.ro.

Autobuzele, taxiurile si camioanele ar putea fi echipate cu „cutii negre”, asemanatoare celor din avioane, in urma propunerilor Comisiei Europene (CE) de a spori siguranta rutiera, relateaza cotidianul britanic The Telegraph, informatie preluata de financiarul.ro.

Cat costa intretinerea la o masina second-hand fata de una noua?, incearca sa raspunda Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu