Acasa Revista Presei Revista presei, 7 iulie: Ferrari Store tine preturile la vechea TVA. Rompetrol a ieftinit carburantii

Revista presei, 7 iulie: Ferrari Store tine preturile la vechea TVA. Rompetrol a ieftinit carburantii

de Adrian Mitrea
Revista Presei
Revista Presei

Chiar daca valoarea TVA-ului a fost majorata la 24% incepand cu 1 iulie 2010, Ferrari Store va mentine preturile calculate cu vechiul TVA de 19%. Diferenta de TVA va fi suportata de catre Forza Rossa, dealer-ul Ferrari in Romania, scrie money.ro.

Divizia de personalizare a constructorului britanic de lux Rolls-Royce a pregatit un set cu accesorii pentru picnic, ce poate fi montat pe oricare dintre modelele sale, relateaza automarket.ro.

Anjuny a creat, pentru milionarii excentrici din China, un smart ForTwo „tapetat” cu cristale Swarowski, scrie promotor.ro.

Automobilul Dodge Viper este istorie, celebrul supercar american iesind oficial din productie weekendul trecut (3-4 iulie), potrivit capital.ro.

Rompetrol Downstream a redus, luni, pretul benzinei si al motorinei, cu sume cuprinse intre 5 si 9 bani pe litru, in functie de sortiment, a anuntat divizia de retail a grupului Rompetrol, informeaza MEDIAFAX.

Peste 1.000 de persoane au testat Dacia Duster 4×4 in cadrul circuitului de off-road organizat in cadrul Baneasa Shopping City, in timp ce alti 400 au solicitat teste in oras agentilor prezenti la Dacia Duster Offroad Experience, scrie Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre