Acasa Revista Presei Revista presei, 2 iulie: Continental angajeaza la Timisoara. Francezii asteapta 6 luni pentru Duster

Revista presei, 2 iulie: Continental angajeaza la Timisoara. Francezii asteapta 6 luni pentru Duster

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Clientii Dacia din Franta sau Germania sunt dispusi sa astepte chiar si sase luni livrarea unui SUV Duster, cel mai nou model al Dacia care in Romania a ajuns in doar trei luni la o cota de piata de 50% pe segmentul SUV-urilor, scrie MEDIAFAX.

Valoarea totala a impozitelor pe automobile se dubleaza in urma modificarii Codului fiscal, astfel ca la bugetul de stat ar trebui ca anual sa se incaseze 1,2 miliarde de lei (280 mil. euro), fata de 650 de milioane de lei (151 mil. euro), potrivit calculelor ZF, in functie de structura parcului auto national si valoarea noilor baremuri de impozitare

Audi pregateste o varianta A1 Allroad a actualului subcompact premium. Daca va primi unda verde, modelul german va sosi pe strazi in 2013, potrivit automarket.ro.

Continental, unul dintre liderii mondiali din industria componentelor auto, isi va extinde procesul de productie a anvelopelor pentru autoturisme si autoutilitare din Timisoara cu o unitate de procesare a amestecului primar, proiect ce va presupune o investitie de 50 de milioane de euro si va crea 200 de noi locuri de munca, informeaza Financiarul.

Toyota ar putea initia o noua procedura de rechemare, vizand pana la 270.000 de autoturisme premium, pentru repararea unei posibile defectiuni la motor care poate cauza oprirea acestuia, transmite Reuters, informatie preluata de capital.ro.

Vanzarile de automobile pe piata americana au scazut in luna iunie fata de luna precedenta, producatorii nemaicrezand acum ca sectorul isi va reveni prea curand asa cum preziceau la inceputul anului, scrie Reuters, informatie preluata de HotNews.ro.

Una dintre cele 301 masini SUV produse de Lamborghini, LM002 SUV, a fost vanduta pentru 75.000 de dolari in cadrul unei licitarii in Orange County, SUA, scrie Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu